Tersamonia

Atelier de gătit


15442188_1509359009075706_5646578817187771422_n

Descoperă tehnici, arome şi mirodenii asociate cu lumea gătitului. Cu atenta îndrumare a lui Chef Arnold Romanescu, vei călători prin vastitatea temelor propuse. Într-o atmosferă destinsă şi cordială, vei dobândi experienţă şi în acelaşi timp vei avea parte de distracţie, mâncare şi diverse sortimente de vin  alese de un sommelier acreditat Magdalena Crișan. Primim cereri în fiecare zi pentru clase din cele mai variate zone ale artei gătitului şi organizăm sesiuni în studioul nostru

”Atunci când pasiunea se întrepătrunde cu talentul, iar peste toate acestea se presară cele mai bune şi fine ingrediente culinare, atelierele de gătit se transformă în artă, iar persoana responsabilă pentru o asemenea combinaţie ameţitoare nu se poate numi decat Chef Arnie ”

În ianuarie vom reveni cu un program complet ce conține rețetele ce urmează să fie abordate la atelierul nostru. O ședință durează 2-3 ore și grupa este formată din maxim 12 persoane, câte o echipa de 6 persoane materiile prime necesare sunt incluse în preț.


CV Chef Arnold Romanescu

Reteta pentru o seara minunata – Arnie’s – Studio Culinar | Facebook.

Degustare vin & inghetata

Vin si sanatate…un tandem interesant si in cardiologie

Degustare specială de vin şi ciocolată belgiană

Albume fotografii de la Arnie’s Studio Culinar

Puteți invita prietenii dumneavoastră să savureze ce ați gătit cu pasiune la Arnie’s Studio sau poți organiza o petrecere surpriză.

Video – Arnie’s Studio – Ateliere de gatit (Brasov)

Cursurile se desfasoară de obicei saptămânal, urmăriți pe pagina noastră de facebook Click aici noutațile. Temele alese sunt foarte variate, de la prepararea fructelor de mare, bucătărie românească, până la mânuirea cuțitelor si accesoriilor profesionale.

Toate atelierele încep la ora 18:o0 *

Christmas Party 2016

 

Aşteptăm REZERVAREA sau ÎNTREBARILE  tale  la Contact.