Tersamonia

Seară între prieteni

Pregăteşte-te pentru o degustare de vin pe gustul tău!

 

degustare personailzata

 

Ți-ai dori o degustare de vin privată? Nicio problemă! Adună cel puțin cinci prieteni și Tersamonia vine la tine pentru o degustare personalizată și pe placul tău!

Indiferent dacă organizezi o petrecere privată, o aniversare, o nuntă sau pur și simplu o seară exclusivistă între prieteni, Tersamonia vine la tine să te inițieze în lumea minunată a vinurilor! Oferă culoare petrecerii tale cu vinurile și informaţiile  Tersamonia și bucură-te de o seară de neuitat alături de prietenii tăi!

Pentru o degustare de vin personalizată, Tersamonia vine la tine și aduce:

Vom fi alături de tine pentru a-ți reda magia vinului și a-ți răspunde la toate întrebările pe care le ai legate de istoricul vinului și procesul său de fabricație. Vom asigura atmosfera necesară pentru o seară elegantă și de neuitat pentru toți prietenii tăi.

Degustările de vin personalizate le realizăm pe întreg teritoriul României, în orice locație, indiferent de oră și locație. Anunţarea trebuie să se facă cu minim cinci zile înainte.

Descoperă alături de noi lumea minunată a vinului!

Slide3Dacă ești interesat de vin și dorești să descoperi alături de prietenii tăi ce se află în spatele acestei minunate licori, contactează-ne pentru a-ți oferi o degustare de vin personalizată pe placul tău.