Tersamonia

Testimonialele Clienților Tersamonia

Ioana Pop

Produsele Tersamonia sunt de calitate și pot avea cu siguranță încredere în ele. Pentru mine, sugestia somelierului a contat foarte mult. Consider că prețul produselor este cel corect.

Ioana Pop, Medic specialist cardiolog


Dogaru Armin

Am apelat la produsele şi serviciile Tersamonia şi pot spune că sunt încântat de serviciul ‘Wine Delivery‘ pentru că se livrează în timp util, oriunde în Braşov şi mai ales indiferent de cantitate. Am apelat şi la sugestiile somelierului care de fiecare au fost binevenite şi care m-au ajutat foarte mult în alegerea vinului.Un serviciu foarte bun şi interesant pentru mine este cel de cadou sugerat de către cei de la Tersamonia, le-am dat detaliile legate de persoană, obişnuinţa de consum şi ei au construit cadoul perfect, fără bătaie de cap, ba mai mult l-au şi livrat, excelent serviciu.

Dogaru Armin, Şcoala de limbi străine Link Braşov


 

Diana Ţinţ

Tersamonia, ce pot spune, sunt serioşi, sunt perseverenţi, vin cu un aer nou (de servicii şi produse) în această industrie. Le doresc mult succes!

Diana Ţinţ, Conf. Univ. medic primar cardiolog, doctor în științe medicale


Gulea Sorin

Produsele comercializate de Tersamonia sunt de calitate și se poate avea încredere în această firmă. Contează foarte mult indicația somelierului deoarece numai respectându-le se pune în valoare vinul respectiv, astfel vinul reușește să transmită „tot ce are de spus”. Am observat de asemenea că Tersamonia are mereu cel mai bun preț.

Gulea Sorin, medic specialist ORL


Călin Vișa

Este destul de dificil să scriu despre calitatea și satisfacția produselor livrate de dumneavoastră, eu fiind un simplu consumator fără o pregătire de specialitate. În plus consumul meu de alcool – vin, se încadrează la categoria “ocazional”. Până acum nu am fost obișnuiți cu un consultant de specialitate pe acest domeniu, iar utilizarea sfaturilor somelierului mi-a oferit informația de care aveam nevoie. Orice serviciu are un preț, iar serviciul primit îl apreciez ca fiind bine venit și util, deci merită să fie achiziționat. Nu cred că sunt interesat de un alt magazine online, având în vedere gradul de satisfacție generat de serviciul primit.

Vă mulțumesc pentru că existați și voi rămâne în continuare clientul dumneavoastră.

Călin Vișa, inginer


Cătălin Pitiş

Deși nu mă consider un expert în vinuri, pot spune că mi-au plăcut toate vinurile pe care le-am încercat până acum. Îmi place să încerc vinuri noi, să-mi „lărgesc orizontul”. Multe din vinurile recomandate de Tersamonia pe care le-am încercat până acum sunt „la prima încercare”, și nu am fost deloc dezamăgit. Aștept noi experiențe.

Sugestia somelierului a contat mult și nu mi-a părut deloc rău. Practic… aștept următoarele recomandări.

Am apreciat foarte mult nu doar vinurile, ci și serviciile în general. Dacă aș intra într-un magazin specializat pe vinuri, aș fi destul de neajutorat: multe sortimente, ofertă variată, dar prea puțină informație. Mi se pare un avantaj să primesc recomandări de vinuri de la un somelier. Acest lucru, combinat cu calitatea vinurilor și cu serviciile de livrare mă fac să cred că merită să plătesc prețul cerut.

Cătălin Pitiş-Head of Charging and Micropayment Solutions, Telecom Business Unit at iQuest Group


Adrian Crişan

Calitatea produselor este indubitabilă, pe lângă profesionalismul echipei care le asigură promovarea, comercializarea şi livrarea lor. Din experienţele anterioare, putem recomanda cu căldură atât experienţa somelierului cât şi profesionalismul echipei care se ocupă de serviciile conexe legate de aceste produse. Sugestia somelierului a fost mai mult decât binevenită dat fiind faptul ca aceste vinuri nu sunt cele pe care le găsim in hypermarket-uri.

Ținând cont că în acest preţ se regăseşte atât valoroasa sugestie a somelierului cât şi livrarea la domiciliu, consider că preţul este cel corect. Poate că în alte magazine online putem găsi produsele la alte preţuri, preferăm să încurajăm iniţiativa locală şi să beneficiem de serviciile lor de calitate pe un termen cât mai lung.

Adrian Crişan-General Manager HMS


Anca Ioana Sglimbea

Vinurile Tersamonia sunt de supercalitate și pot avea încredere în ele 100%, poate chiar mai mult! Sugestiile somelierului au contat enorm. Nu sunt expert în vinuri, motiv pentru care cred în aceste recomandări avizate. Eu cred că prețurile merită. Nu o faci în fiecare zi, dar când vrei ceva special, ai această alegere… și e corect să plătești pentru un produs de calitate și o recomandare de calitate.

Anca Ioana Sglimbea, medic primar pediatru cardiologie pediatrică

 


Marilena Stanescu

Romanii în general par mai retincenţi în a cumpăra de pe internet şi mai ales când este vorba despre vin(unde se dau mari cunoscatori); produsele sunt de calitate şi după ce ai „încercat” unul….nu te mai poţi opri ==> doar somelierul ca să te pregătească pentru o alta poveste. Testează-le şi nu vei regreta.

Se spune că un om educat este cel care are cei şapte ani de acasă (aşa ne-au învăţat părinţii, bunicii) ….aşa este şi aici…somelierul este „învăţătorul” sau educatorul în ale vinului. Depinde de tine dacă vrei să te educi şi să ştii cum să apreciezi un vin bun, de calitate. …cere răbdare aşa cum un vin bun/vechi are nevoie de timp.

Marilena Stanescu


Andreea Moldovan

Produsele Tersamonia sunt de calitate și întreaga gamă este aleasă cu grijă și exigență de către somelierii agenției. Pot avea încredere în aceste produse deoarece atât producătorii cât și agenția poartă blazonul calității. Sugestia somelierului a contat foarte mult deoarece eu sunt la început în domeniul vinului. Probabil se găsesc vinuri la prețuri mai mici, însă raportul preț calitate al acestor vinuri este imbatabil. În plus, un vin bun reprezintă un cadou elegant și de suflet pentru cei apropiați.

Dr Andreea Moldovan, medic primar boli infecțioase, Spitalul Sf. Constantin


Bogdan Grecu

I am a lover of fine wines! I wanted to take a moment to thank you both for making such great wines available. Their quality and originality are a perfect complement to the reach palette of a Romanian cuisine.These are truly remarkable wines, I drink them all the time!It is rare to find that combination of loyalty, excitement, integrity, and professionalism in a young team as Tersamonia! Myself and my wife we really appreciate your wines and would have no hesitation recommending you to our friends.

Bogdan Grecu- inginer, Dublin, Ireland


Jeni Munteanu

Mulţumesc pentru serviciile impecabile, pentru promptitudine şi disponibilitatea de a oferi mai mult decat „lista de preţuri„. Astăzi mi-aţi făcut o mare bucurie prin deschiderea de a livra vinul şi ceva în plus: interes şi grija pentru ce este important pentru client.  Cum zice francezul: Chapeaux!

Jeni Munteanu – Psiholog


Ella Von Heizer

Am fost în vizită pe site  Felicitări! Este unul dintre cele mai captivante locuri din segmentul acesta. Am foarte mult de lucru, dar nu m-am putut dezlipi minute în şir de ceea ce am găsit acolo. Mulţumesc!

Ella Von Heizer – Inspector de specialitate la ONVPV Romania


Ovidiu Lazar

 Am avut nevoie de un serviciu de calitate pentru partenerii mei în domeniul medical iar Tersamonia a făcut în aşa fel serviciul de „wine delivery” încât am avut plus valoarea imediată în relaţia cu partenerii mei. Mult succes Tersamonia, excelent serviciu şi în acelaşi timp foarte inovativ.

Ovidiu Lazăr – Psiholog


Anemona Hermeneanu

 Deşi nu prea am experienţă în domeniu şi nu mă consider o cunoscătoare a vinurilor, am putut foarte uşor să îmi dau seama, desigur numai prin comparaţia cu alte brand-uri e care le achiziţionez pentru consumul domestic din diverse magazine, că produsele sunt superioare atât prin gust, parfum, aromă cât şi prin senzaţia de fineţe cu care rămâi după degustare. Nu este greu, chiar şi fiind în postura mea, să identifici şi să îţi dai seama de calităţile unui produs, în speţă vinurile pe care le-am degustat la lansarea vinurilor Hetei de la Ramada Braşov. După această degustare fără nicio ezitare aş putea să fac cadou chiar şi unui cunoscător în ale vinului o sticlă de cupaj Merlot Shyrah Fetească Neagră de la Familia Hetei. Cu această degustare pot spune că mi-am întregit cunoştiinţele despre vin şi calitatea lui mod de păstrare, asocieri cu feluri de mâncare. Informaţiile transmise de somelier şi de oenolog mă fac să îmi doresc să particip la cât mai multe astfel de evenimente şi să încerc şi alte sortimente de vin de la alţi producători. Pe final aş dori să adaug că chiar şi pentru un neiniţiat ca mine pot spune că vinurile degustate sunt într-un excelent raport pret calitate.

Anemona Hermeneanu – Marketing Manager


Meda Nemes

 Degustările sunt pe gustul meu. Sunt  interesată de informațiile pe care ni le oferiți la fiecare degustare. Îmi place atmosfera pe care o faceți. Îmi place ospitalitatea echipei Tersamonia!

10269453_10201936719435349_1809148645614253966_n

Meda Nemes – Artist

 

 

 

 

TERSAMONIA vă mulţumeşte pentru încrederea acordată şi cu certitudine putem spune că standardele cu care v-aţi obişnuit vor fi păstrate la acelaşi nivel.